Expresné pôžičky, úvery a hypotéky. Rýchle pôžičky online pre vás tu a teraz.

» TU » získajte obľúbenú rýchlu pôžičku do 5000 €

Jarné podnikanie

O pôžičke - informácie

Požičajte si až do 5.000€ na čokoľvek a bez ručenia s férovým úrokom.

Požičajte si až do 3.000€ bez ručenia, na čokoľvek a už do 24 hodín.

Všetko o: Jarné podnikanie

Podnikať dnes môže naozaj každý, kto si myslí, že to zvládne. Stačí mať nápad a ten následne aplikovať a preniesť do biznis plánu, z ktorého začnete. Založenie vlastnej spoločnosti nie je celkom jednoduchá záležitosť. Nielenže musíme vybaviť veľkú hromadu všetkých možných papierov, vďaka čomu sa založenie spoločnosti môže predlžiť na pomerne dlhú dobu a to bez ohľadu na časové požiadavky na nás. Finančná náročnosť je bohužiaľ ďalší nedostatok založenia vlastnej spoločnosti, pretože na založenie spoločnosti s ručením obmedzeným potrebujeme minimálny kapitál 5000 eur, čo pre niekoho nemusí byť zanedbateľná čiastka. Pokiaľ nie ste si istí, že by ste samy zvládli založenie spoločnosti, objednajte si od nejakej renomovanej firmy jej založenie. Vyjde Vás to finančne, ale aj časovo lacnejšie, keďže za Vás všetko vybavia, od Vás potrebujú len podpisový vzor. Založenie sro je možnosť pre každého, kto chce ušetriť peniaze a čas.

Pokiaľ chcete ušetriť ešte viac peňazí, môžete využiť ešte jednu z dvoch možností. Tá prvá je ponuka firiem, ktoré ponúkajú predaj sro, ktoré sú už nejaký čas na scéne. Práve tento predaj s.r.o. sa kupuje predovšetkým preto, že banky nedávajú rady pôžičky úplne novým firmám, ale radšej ich poskytnú firmám, ktoré sú už dlhšiu dobu na trhu. Názov spoločnosti si môžete kedykoľvek zmeniť, a preto sa nemusíte báť, že budete musieť zostať s názvom, ktorý sa Vám nepáči. Toto sa nazýva ready made sro a využiť ho môže naozaj každý. Nemusíte ani zaplatiť základný kapitál spoločnosti, ktorá nevyvíja žiadne aktivity, pre Vás bude teda ako nová, len s kratším časom na vybavovanie a s viacerými možnosťami.

Pôžičková inzercia na tému Jarné podnikanie. V zozname inzerujú väčšinou poskytovatelia pôžičiek.

Diskusia

O svoje postrehy a skúsenosti na tému Jarné podnikanie sa môžete podeliť v diskusii. Položiť môžete aj otázku súvisiacu s témou. pridajte komentár »

Pridaj komentár do diskusie

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Texty na webe Expresné Pôžičky sú čisto informatívne, finančné a iné hodnoty se môžu výrazne líšiť.

Na tejto stránke sa zobrazujú automatické kontextové reklamy. V prípade záujmu o kúpu reklamy prosím informujte webmastera webu.

Prevádzkovateľom stránky je spoločnosť TotalMoney s.r.o., so sídlom Levočská 866, Poprad 058 01; IČO: 45 657 122, DIČ: 2023080444, IČ DPH: SK2023080444 zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Prešov, oddiel: Sro, vložka č.: 23317/P, spoločnosť nie je poskytovateľom úveru. Spoločnosť TotalMoney s.r.o., je sprostredkovateľom úveru – samostatný finančný agent, reg. č. 127292, udelené na základe povolenia Národnej banky Slovenska a vykonáva finančné sprostredkovanie na základe písomnej zmluvy s viacerými finančnými inštitúciami, tieto písomné zmluvy majú nevýhradnú povahu. Orgán dozoru: Národná banka Slovenska, Imricha Karvaša 1, 813 25 Bratislava.

<

Vážení zákazníci, dovoľujeme si vás upozorniť, že informácie na tejto internetovej stránke sú neaktuálne. Žiadame vás, aby ste sa pri výbere vami požadovaného finančného produktu týmito informáciami neriadili. Na úprave obsahu internetovej stránky sa pracuje. Ďakujeme.

X